Locaţia curentă este: Prima pagină / Evenimente / Ștafeta Ciclistă SM

Ștafeta Ciclistă SM

Eveniment național de conștientizare comunitară

In perioada 24-29 mai 2013, 5 voluntari biciclisti pornesc intr-o stafeta ciclista dedicata cauzei SM (scleroza multipla), legand 6 localitati din Romania (Oradea, Bistrita, Alba Iulia, Sibiu, Ramnicu Valcea si Bucuresti). Suporterii din comunitate (copii, tineri, membrii ai familiei, simpatizanti ai cauzei acestui eveniment), utilizand propriile biciclete se alatura ca suporteri biciclisti, Intr-un tur ciclist simbolic si recreativ, organizat Intr-un parc central din localitatile amintite conform agendei locale de eveniment cu scopul de a Intampina si a motiva echipa stafetei nationale, care porneste din Oradea In 24 mai 2013 si va dedica fiecarei localitati din cele amintite mai sus, cate o zi.
Suporterii si simpatizantii locali se alatura membrilor echipei de 5 voluntari biciclisti care compun stafeta nationala si efectuarea turului de parc simbolic In sunetul clopoteilor de bicicleta. Echipa stafetei nationale va pleca spre urmatoarea destinatie din traseul national, purtand ca stafeta, mesajele si fotografiile de Incurajare ale comunitatii, pe care le va culege de la suporterii si simpatizantii din comunitatile incluse In tur pana la punctul terminus, Parcul Herastrau din Bucuresti. Suporterii biciclisti si simpatizantii acestei initiative sustin demersul acestei campanii prin participarea la Tombola stafetei cicliste, ale caror fonduri vor fi utilizate pentru sprijinirea persoanelor afectate de scleroza multipla, prin intermediul unor grupuri de suport, organizate la nivel local cu implicarea comunitatii si a partenerilor locali si nationali. Pentru toate detaliile, citeste articolele de mai jos.

Evenimentul inițiat de SSMR în parteneriat cu Asociația Filantropia Oradea și Federația Filantropia prin membrii acesteia din localitățile parcurse de ștafetă, este bazată pe experiența acumulată de Fundația de Scleroză Multiplă Bihor și Asociația Filantropia Oradea în organizarea Turului Ciclist SM, care a desfășurat până în prezent 3 ediții.

 

Detalii despre Ștafeta Cuclistă SM:

Facebook

smromania.ro

 

Detalii despre Turul Ciclist SM:

scleroza-multipla.ro

filantropiaoradea.ro

Tag-uri prima-pagina