Locaţia curentă este: Prima pagină / Evenimente / Start la Ştafeta Ciclistă SM

Start la Ştafeta Ciclistă SM

Patru tineri vor străbate şapte oraşe din ţară pentru cauza Sclerozei Multiple.

Soare, aer curat, glasuri de copii, tineri cu biciclete. Toate ingredientele necesare unei acţiuni de succes cum a fost cea demarată de Societatea de Scleroză Multiplă. Acţiunea a avut loc miercuri, 21 mai 2014, la ora 13:00, în Parcul 1 Decembrie.

Aici s-a dat startul Ştafetei Cicliste Scleroză Multiplă (SM) 2014. Ştafeta ciclistă este formată din patru tineri studenţi sau absolvenţi de kinetoterapie. Aceştia vor străbate în cadrul ştafetei şapte localități din România (Oradea, Cluj Napoca, Bistrița, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Constanţa și București). Au fost prezenţi zeci de tineri cu bicicletele şi familiile. Cu această ocazie în parc au fost organizate diferite concursuri cu premii.

Tombolă

De asemenea, au putut fi achiziţionate bilete de tombolă la Tombola Ștafetei Cicliste SM în valoare de 5 lei de la promotorii evenimentului. Biletele la tombolă se mai pot cumpăra până pe data de 29 mai a.c. (sunând la numărul de telefon 0721 897929), iar extragerea națională va fi organizată pe data de 3 iunie 2013. Premiile din cadrul tombolei din Oradea constau în tichete de acces la Centrul Wellness Sunflower, sticle și farfurii decorative realizate manual de persoane cu SM, cărți despre SM și de rugăciuni, bilete de acces la tenis de masă și biliard, bilete la film, abonamente la programul de dezvoltare prin mișcare, Ki Aikido și gimnastica coloanei pentru adulți, tricouri,tichete la cofetariei și multe alte surprize. „La eveniment, participanţii vor putea scrie mesaje de încurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Mesajele vor contribui la încurajarea persoanelor care suferă de această boala şi vor întării lupta noastră împotriva sclerozei multiple”, a declarat Claudia Torje, coordonator proiect. Banii adunaţi din vânzarea biletelor de tombolă vor fi folosiţi pentru susţinerea grupurilor de suport.

 

Preluat din Jurnalul bihorean

 

Preiectul este sustinut de Asociatia Filantropia Oradea, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba, Asociația Speromax din Alba Iulia, Asociația SM Bistrița, Asociația SM Râmnicul Vâlcea, Asociația SM București și Asociația SM Constanța.