Locaţia curentă este: Prima pagină / Stiri / ID Oradea - activități de igienă personală

ID Oradea - activități de igienă personală

O zi memorabila pentru beneficiarii proiectului ,,Tranziția către societate a persoanelor adulte cu dizabilități din județul Bihor".„Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară?” și „o să mai putem veni la salon?” au fost printre reacțiile beneficiarelor. Astazi, data de 15.06.2021 o parte dintre beneficiarii proiectului au avut superba ocazia de a merge pentru prima data la un salon de înfrumusețare. La început fetele au fost puțin timide, cu puțină frică pentru că nu știau la ce să se aștepte dar pe parcurs au îndrăgit fiecare moment, de la spalat pe păr, masajul scaptului până la tuns și aranjatul părului.
Deși poate fi considerat un lucru superficial, beneficiile mersului la salonul de înfrumusețare sunt multiple deoarece este relaxant, îți îmbunătățește dispoziția, dar în același timp poate fi și foarte distractiv. Dincolo de îmbunătățirea aspectului fizic, vizita la salonul de înfrumusețare te face să ai mai multă încredere în tine și să te prețuiești mai mult.
Vrem să îi spunem un sincer mulțumesc doamnei @Monica Pendea, trainer în cadrul scolii @COSMO Beauty School & Studio pentru profesionalismul ei și cursantelor din cadrul cursului de baza de coafor stilist pentru implicare și dedicație pentru aceste persoane.
Navigare